DenumireCod Poștal
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Restructurăm infrastructura
din Sectorul 1, stradă cu stradă

Filtrare rapidă după:

743Analiză Prioritizare 179Proiectare 57În Consiliul Local 0Autorizare construire 13Execuție 33Modernizate

Drumul NisipoasaSector 1 Situație analiza

Etapele parcurse

Analiză Prioritizare
Proiectare
În Consiliul Local
Execuție
Modernizate
Etapele parcurse -
Etapa în curs Analiza Prioritizare
Modificare status -
Cod Poștal 013997
Vezi harta mărită

ISTORICactualizări

Modernizarea tuturor străzilor se face după criterii bine stabilite, prioritare fiind arterele de pământ și cele care nu au mai fost asfaltate de peste 10 ani.

În anul 2022, a fost semnat un acord cadru în baza căruia administrația locală urmează să efectueze reparații, să reabiliteze și să modernizeze aproximativ 1.000 de străzi aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1. Vorbim de cel mai amplu program de reabilitare a infrastructurii rutiere din istoria Sectorului 1.

Pentru că suntem o administrație transparentă și consultativă, vrem să aflăm opinia dumneavoastră. În cazul în care considerați că strada pe care locuiți trebuie să fie reabilitată cu prioritate, vă adresăm rugămintea să ne trimiteți fotografii cu starea în care se află aceasta și pentru a le analiza și stabili planul de intervenție.

8 răspunsuri la “Nisipoasa”

 1. Primaria Sectorului 1 spune:

  Bună ziua! Mulțumim pentru sugestiile și observațiile dumneavoastră. Vom transmite solicitările dvs. colegiilor de la Direcția Investiții. O zi frumoasă!

 2. Primaria Sectorului 1 spune:

  Bună ziua! Modernizarea tuturor străzilor se face după criterii bine stabilite, prioritare fiind arterele de pământ și cele care nu au mai fost asfaltate de peste 10 ani. Pentru că suntem o administrație transparentă și consultativă, vrem să aflăm opinia dumneavoastră. În cazul în care considerați că strada pe care locuiți trebuie să fie reabilitată cu prioritate, vă adresăm rugămintea să ne trimiteți fotografii cu starea în care se află aceasta și pentru a le analiza și stabili planul de intervenție. O zi frumoasă!

 3. Bogdan Dragos spune:

  Bună ziua,
  Drumul Nisipoasa , complex Onix Park.

  Mulțumim.

 4. Remus spune:

  Drumul nisipoasa 46-52 – de asfaltat/ modernizat ( amenajare trotuar)

 5. Alexandru Vlaicu spune:

  Drumul nisipoasa 46-52 – de asflatat/ modernizat

 6. Mihai Ailenei spune:

  Buna ziua. Complexul Onix Park gazduieste nu mai putin de 563 de familii iar circulatia rutiera in toata zona Pipera stim cu totii cat este de aglomerata. Mentionam ca momentan accesul se face prin strada Campul Pipera ce apartine de orasul Voluntari (nu exista trotuar). Astfel accesul pietonal spre oras este practic inexistent pentru toti locuitorii comunitatii noastre.

  Cosnideram ca pentru noi este prioritara asfaltarea si crearea unui trotuar de utilitate publica pe Drumul Nisipoasa.

  Multumesc,
  Mihai

 7. Anca spune:

  Buna ziua,
  Va rugam să luați în considerare și Drumul Nisipoasa 46-52, pe lângă calea ferată, pentru a facilita ieșirea/intrarea din/in complexul Onix Park pentru locatari, atât în direcția către str. Campul Pipera cât și către str Berca.
  Vă mulțumim!

 8. Ungureanu George spune:

  Va rugam sa asfaltați și să creați un trotuar și pe drumul nisipoasa, este plin de gropi, se formează noroi și bălți de fiecare dată când plouă, și trotuare nu exista, deși sunt sute de oameni ce folosesc acel drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dimnesiunea maxima acceptata a fisierului este: 256 Mo. Se pot încarca urmatoarele tipuri de fișiere: image. Link-urile către YouTube, AFacebook, Twitter si alte servicii incluse in mesaje vor fi incluse in afisare automat (dupa moderare). Drop files here

Sari la conținut