DenumireCod Poștal
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Restructurăm infrastructura
din Sectorul 1, stradă cu stradă

Filtrare rapidă după:

743Analiză Prioritizare 179Proiectare 57În Consiliul Local 0Autorizare construire 11Execuție 35Modernizate

Strada CluceruluiSector 1 Situație analiza

Etapele parcurse

Analiză Prioritizare
Proiectare
În Consiliul Local
Execuție
Modernizate
Etapele parcurse -
Etapa în curs Analiza Prioritizare
Modificare status -
Cod Poștal 011361, 011362, 011363, 011364, 011365, 011366, 011367,011368
Vezi harta mărită

ISTORICactualizări

Modernizarea tuturor străzilor se face după criterii bine stabilite, prioritare fiind arterele de pământ și cele care nu au mai fost asfaltate de peste 10 ani.

În anul 2022, a fost semnat un acord cadru în baza căruia administrația locală urmează să efectueze reparații, să reabiliteze și să modernizeze aproximativ 1.000 de străzi aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1. Vorbim de cel mai amplu program de reabilitare a infrastructurii rutiere din istoria Sectorului 1.

Pentru că suntem o administrație transparentă și consultativă, vrem să aflăm opinia dumneavoastră. În cazul în care considerați că strada pe care locuiți trebuie să fie reabilitată cu prioritate, vă adresăm rugămintea să ne trimiteți fotografii cu starea în care se află aceasta și pentru a le analiza și stabili planul de intervenție.

2 răspunsuri la “Clucerului”

  1. Primaria Sectorului 1 spune:

    Bună ziua! La nivelul Capitalei, iluminatul public intră în sfera de competență a Primăriei Municipiului București, prin Compania Municipală de Iluminat Public București. În acest sens, vă îndrumăm să faceți o sesizare scrisă către CMIPB (sesizari@cmipb.ro), pentru efectuarea lucrărilor de reparații. O zi frumoasă!

  2. Savu Monica spune:

    Bună seara! De o săptămână pe str Clucerului in dreptul numerelor 41 43, 45… nu mai este iluminat public. Am așteptat pana acum sa se sesizeze cineva de la dvs dar degeaba. Va rog sa luati masuri imediate avand in vedere bezna de pe strada. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dimnesiunea maxima acceptata a fisierului este: 256 Mo. Se pot încarca urmatoarele tipuri de fișiere: image. Link-urile către YouTube, AFacebook, Twitter si alte servicii incluse in mesaje vor fi incluse in afisare automat (dupa moderare). Drop files here

Sari la conținut